Som una empresa de Barcelona especialitzada en el disseny de pàgines web, manteniment web 

 

La nostra empresa situada a Barcelona esta especialitzada en la creació de pàgines web i botigues online atractives de qualsevol tipus de producte, per tal de que els vostres clients tinguin una millor experiència de navegació.

Estudiem cada projecte per aconseguir els millors resultats. Tenim un equip altament qualificat per assolir els objectius del vostre negoci!

 

Us ajudem a desenvolupar la vostra pàgina web o botiga online i ensencarreguem de que assoleixi els objectius marcats.

Demana pressupost sense cap compromís i en 24h et farem una proposta!

Per què ens hauries d'escollir com a dissenyadors per a la teva nova web?

Tracte proper

La nostra agència ens encanta tenir un tracte proper amb els nostres clients perquè sàpiguen que han deixat en bones mans el seu projecte, i en tot moment disposin de la informació d'en quin punt està la seva web.

Entrega ràpida

Després d'haver realitzat molts projectes al llarg de la nostra carrera professional, hem adaptat unes tècniques per tal de poder realitzar les webs de la millor manera i de la forma més rapida possible.

Equip Professional

Disposem d'un equip totalment qualificat cadascun en el seu sector per tal de poder realitzar tots els serveis que oferim amb la màxima professionalitat possible i sàpigues que has fet bé en confiar en nosaltres.

Adaptació al client

Per tal que els nostres clients es sentin recolzats per nosaltres, ens adaptem en molts aspectes, des de la forma de pagament dels nostres serveis com de la forma de reunir-nos per parlar sobre el teu projecte.

ELS NOSTRES PROJECTES

Si treballeu amb nosaltres, la vostra web tindrà molts avantatges

Pàgina web ràpida

Gràcies a la nostra experiència en el disseny de pàgines web a Barcelona hem adaptat unes tècniques d'optimització de la web que donen els millors resultats, tenint en compte els principis de Google.

Pàgina web "responsive"

La vostra web comptarà amb diferents dissenys, per tal d’adaptar-los a tots els dispositius (ordinadors, tablets, mòbils...) i permetent el correcte funcionament en tots i cadascun dels navegadors.

Posicionament SEO

La vostra web, independentment de la proposta que escolliu d’entre totes les que us proposem, disposarà d’ un Posicionament SEO bàsic a Barcelona per aparèixer a Google promovent així un notable augment de visites

Disseny web Modern

Farem que la vostra web destaqui pel seu disseny modern i actual, tot procurant que resulti el més intuïtiva possible, per tal de poder satisfer a un major nombre d'usuaris.

EMPRESES QUE JA HAN CONFIAT EN NOSALTRES

Aquestes són algunes de les empreses de Barcelona que ja han confiat en nosaltres en algún dels nostres serveis com podrien ser Community manager, disseny web, posicionament SEO, mail Marketing entre d'altres.

Disseny web amb Wordpress

A MontsenyWebs som especialistes en el desenvolupant de pàgines web a Barcelona i arreu de Catalunya. Un dels gestors de continguts que més utilitzem és el WordPress, és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat al món, per ser més concrets, més d'un 60% de les webs estan realitzades ambaquest gestor.

 

Que ens permet el WordPress?

Ens permet treballar amb un disseny web modular, fet que ens permet adaptar-la a qualsevol tipus de negoci.

D’altra banda, una de les grans avantatges és que podreu autogestionar la vostra web sempre que vulgueu, un cop aquesta hagi estat acabada.

Demana pressupost sense cap compromís i en 24h et farem una proposta!